6 Октомври, 2017 14:28 670 0

Иниеста остава в Барса до края на кариерата си

  • иниеста-
  • барселона-
  • договор-
  • кариера

Капитанът на каталунците подписа нов договор

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста подписа нов договор с клуба. Той ще остане при каталунците до края на кариерата си. Барселона обяви новината в кратко съобщение, като поясни, че ще има по-късно през деня ще има пресконференция, на която ще се разкрият повече подробности.

Досегашният договор на испанския национал бе до края на този сезон. Имаше слухове, че той може да премине в Ювентус през следващото лято. Иниеста е в Барселона от 1996, когато е бил 12-годишен. Той е спечелил 28 трофея с каталунския клуб, включително 8 титли на Испания и 4 пъти Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА