486 3

Боби Михайлов: Целта е да бием Франция

Ще има завишени премии при победа

Иво Стойнев

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди каква е целта пред националния отбор в мача с Франция, а тя е постигането на поредна домакинска победа в световните квалификации. Бившият страж все пак отчита, че съперникът има доста качествени футболисти в състава си, с които трябва да се внимава. Боби на два пъти е побеждавал “петлите” на “Васил Левски” - през 1985 и през 1993 година.

“В тази квалификационна кампания отборът ни е с пълна успеваемост в домакинските мачове, а сега целта е нова победа, този път срещу един от най-добрите отбори в света - Франция. Гостуващият отбор е пълен с класа и индивидуалности, които могат да радват феновете със своите атрактивни изпълнения. Да бъдем съперник на отбора на Франция е голямо предизвикателство за нас, но и голяма чест”, споделя Михайлов в официалната програма на срещата, изготвена от БФС.

“Нямам съмнение, че публиката ще аплодира изпълненията и на двата отбора по достойнство, а футболистите на терена ще им отвърнат с интересна и сърцата игра в духа на феърплея. Пожелавам на българските фенове и тези на гостуващия отбор да се насладят на незабравими 90 минути, изпълнени с положителни емоции. Нека не забравяме, че на стадиона няма място за расизъм и ксенофобия”, добавя босът. Интересното е, че след последните два мача с Швеция на “Васил Левски” и Холандия в Амстердам, той не сподели нито дума.

Шефът на родния футбол също така е приготвил завишени премии за тима при победа утре.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 17:33  06.10.17
  Боби! Ти сам можеш да биеш цяла Франция! На пиене, шмрък и извънземни танци...
 • КБТ
  Отговор
  2 21:55  06.10.17
  С Платини е договорена рабУтЪтЪ!
 • 3 00:23  07.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай