8 Октомври, 2017 18:30 926 0

Ивелин Попов ще остане в Спартак Москва

  • попов-
  • спартак москва-
  • договор

Настоящият договор на национала изтича в края на сезона, но ще се преговаря за нов

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов ще започне скоро преговори за нов договор със Спартак (Москва), пише "Тема Спорт". Настоящият контракт на нападателя изтича в края на този сезон. От Нова година Попето ще е свободен да преговаря с всеки клуб.

Желанието му обаче е да продължи да играе за московчани. В последно време на два пъти той и ръководството са отклонявали оферти от Турция за играча.

Засега Попов продължава да влиза в плановете на италианския треньор на Спартaк Масимо Kapepa. В повечето случаи обаче Попето остава резерва.

Снощи той изгледа мача с Франция от ложите на "Васил Левски". Причината е, че нападателят бе наказан след жълтия си картон в мача с Холандия в Амстердам. Компания му правеше другият санкциониран от трикольорите Ивайло Чочев. Двамата обаче ще са на линия за визитата на Люксембург във вторник от 21:45 часа на стадион "Жози Бартел".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА