9 Октомври, 2017 12:58 927 1

Лечков: Няма кой да бутне Михайлов от поста в БФС

  • лечков-
  • конгрес-
  • избори-
  • бфс-
  • президент-
  • михайлов

Конгресът за избор на шеф на БФС ще се проведе в началото на февруари

“По всяка вероятност конгресът ще се проведе в началото на февруари. Обикновено казвам точните неща”, заяви пред “Спортна треска” вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

“Абсолютно всеки може да се кандидатира. Не очаквайте от мен да вкарам някаква интрига. Всеки е добре дошъл, ако има по-добра платформа, възможности и качества в тази насока. Ще кажа само, че българският футбол никога не е имал такова признание в УЕФА като сега. На това нещо трябва да се обърне сериозно внимание и да се надгражда, а не да получавам от 20, 30, 50 човека някакви псувни, но това е друга тема. Конгресът е този, който избира президента. Не Йордан Лечков, не Петър Хубчев, не телевизиите. Аз отсега ви казвам, че нашият кандидат ще е Борислав Михайлов. Аз ще го подкрепя. Предполагам, че ще спечели, и дори съм сигурен”, заяви Лечков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    0 0 Отговор
    Лошото е че няма кой да бутне националния отбор по футбол я на световно, я на европейско ами само се прибираме празна кошница за участие и пълна с голове.