9 Октомври, 2017 13:57 1 077 0

ПСЖ не се спира - иска и Давид де Хеа

  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • де хеа-
  • трансфер

"Принцовете" изкушават Юнайтед със 100 милиона евро

ПСЖ няма намерения да спира с ударната си селекция в опит да спечели Шампионска лига. През лятото богаташите от "Парк де Пренс" формираха звезден тандем в атака с привличането на Неймар от Барселона и Килиан Мбапе от Монако, а през зимата клубът ще се пробва да подпише предварителен договор с Алексис Санчес като свободен агент.

Това обаче далеч няма да са последните големи сделки на парижани, въпреки че след края на сезона трябва да платят 180 милиона евро на монегаските за Мбапе. Според SportWitness ПСЖ продължава усилено да търси нов вратар и на първо място в списъка беше Ян Облак от Атлетико Мадрид.

Неговата освобождаваща клауза е 100 милиона евро, но цел №1 вече е Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед. Французите предпочитат испанския национал, защото има далеч по-висок маркетингов потенциал. Стражът има договор до лятото на 2019 г. и ПСЖ е сигурен, че "червените дяволи" ще се съгласят да продадат Де Хеа за 100 млн. евро.

Интерес към него проявява и Реал Мадрид, а преди дни се появиха информации, че Жозе Моуриньо сондира ръководството на Юнайтед да предложи нов договор на Де Хеа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА