Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 11:06 1 089 1

Кралев разкри какво се случва с ЦСКА

  • кралев-
  • цска-
  • база-
  • търг

Спортният министър одобрил тръжната документация за наема на "Армията" и Панчарево

Спортният министър Красен Кралев обясни какво се случва с една от горещите теми - обявяването на конкурса за наем на стадион "Българска армия" и базата в Панчарево. Кралев вече даде обещание от името на държавата, че конкурсът ще бъде честен и прозрачен, както се случва навсякъде в нормалните държави в Европа.

Ето изявлението на Красен Кралев:

"Отново зачестиха въпросите кога ще бъде обявен конкурсът за наем на стадион "Българска армия" и спортно-тренировъчна база Панчарево. В момента изчакваме да приключи административната процедура по учредяването на новото дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД. Част от имотите, които трябва да бъдат апортирани в дружеството са публична държавна собственост и въз основа на решението на Министерски съвет от 20 септември те придобиват статут на имоти частна държавна собственост.

Областният управител на област София трябва да отрази промените в актовете за държавна собственост. Всички необходими документи са предоставени от ММС на Областна управа област София с вх. № 03/112-001 от 25.09.2017 г. Всеки момент очакваме издаването на актовете за промяна на статута на имотите и вписването им в Имотен регистър. Веднага след това ММС ще подаде документите на новото дружество за вписване в Агенцията по вписванията.

Този процес е кратък и след приключването му ще бъде обявен публично и конкурсът за отдаване под наем на стадион "Българска армия" и спортно-тернировъчна база Панчарево, като тръжната документация е готова и одобрена от мен."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичодядко

    2 0 Отговор
    а герена, лудогорец-арена... кога!? или някои да плащат, на други подаръци!