465 0

Невил: Фърги полудяваше, ако паднем от Ливърпул

"При лош резултат като гости на Ливърпул ставаше страшно", призна екс-бранителят на Юнайтед

Иво Стойнев

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил се върна няколко години назад във времето, когато Сър Алекс прилагаше така известния "сешоар". Той призна, че по принцип в по-нормалните мачове шотландецът е бил по-благосклонен, но е подивявал, когато нещо не върви в мачовете срещу Сити и най-вече - тези срещу Ливърпул.

"Сър Алекс винаги се държеше различно около големите мачове", коментира Невил, цитиран от "Скай Спортс", където се изявява като телевизионен коментатор.

"Той можеше да бъде сравнително спокоен, особено към края на така наречените "нормални" срещи, но в мачовете срещу Сити и Ливърпул винаги бе доста интензивен като поведение. През седмицата преди големи срещи, когато го видиш по коридора, той бе дискретен и сериозен, докато за нормалните мачове бе доста по-весел и в доста по-добро настроение".

"Хората говорят често за така наречения "сешоар", а най-честото място, където може да се усети такова нещо, е на "Анфийлд" - на полувремето или в края на мача. Той просто не можеше да загуби там. И ако бием като гости Ливърпул, независимо как сме играли, това бе най-хубавото нещо на света в дадения ден".

"Най-лошото нещо от него съм виждал, след като сме загубили на "Анфийлд. Обикновено следва жестока тирада от поне 25 минути след подобна загуба".

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай