390 0

Никодимов: ЦСКА трябва да мачка, за да е шампион

"Ще е трудно срещу Пирин, а и Радуканов ще иска да се докаже", прогнозира легендата

Иво Стойнев

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори преди предстоящия мач на "червените" с Пирин (неделя, 20:00 часа). Паро прогнозира, че "орлетата" ще създадат проблеми на "армейците" в София, но подчерта, че ако ЦСКА иска да изпълни целта си и да стане шампион, ще трябва да побеждава всеки.

“Ще ни е доста трудно. Пирин направи някои силни игри като гост - измъкна равен от Лудогорец в Разград, би Ботев в Пловдив… Успешно играе навън, като залага на подчертано дефанзивен стил и контраатаки. Така че ЦСКА няма право да подценява Пирин, а и по принцип няма мачове за подценяване. Ако ЦСКА играе на пълни обороти, ще спечели, защото е по-добрият и класен отбор. Но ако малко подценят съперника, нещата се изравняват. Пирин ще искат да се покажат на “Армията”, за да ги види цяла България. Все пак “Армията” е най-голямата сцена в България, на която всеки иска да изпъкне в най-добрата си светлина. Играчите им така могат да се продадат. Но щом имаш за цел да си шампион, трябва да мачкаш. Друго спасение няма”, каза Паро за "Тема спорт".

“Милен Радуканов също ще иска да се докаже. Бил е в ЦСКА и сигурно пак иска да дойде. Това е нормално. Изградил е бояк отбор и трябва да се внимава”, предупреди Никодимов.

“Ако могат, играчите трябва да си решат мача още през първото полувреме. Да не се чака второто. Това трябва да е една хубава репетиция за дербито с Левски”, допълни легендата на “армейците”.

“Надявам се паузата да не се отрази негативно на отбора. Вярвам, че треньорският щаб си е свършил работата по време на почивката и отборът ще е готов”, завърши Паро.

България


Напиши коментар:


Публикувай