5 431 3

Коментатор полудя в ефир и си тръгна (ВИДЕО)

Владимир Николски се вбеси от отсъжданията на съдията

Иво Стойнев

Руски коментатор влезе в историята по време на мач от трето ниво на футбола в страната. Торпедо Владимир посрещна Текстилчик Иваново във Втора дивизия, зона Запад. Двата тима си размениха по един гол до седмата минута. Тогава настана драмата. Вратарят на гостите Алексей Смирнов очевидно фаулира нападател в пеналта. Съдията Пьотър Мирошниченко обаче даде фаул извън наказателното поле.

Коментаторът Владимир Николски буквално полудя в ефир. Тъй като всичко на стадиона се чуваше, местните фенове започнаха да го репликират и купонът стана пълен. Но драмата тепърва предстоеше. При изпълнението на фаула бранител отби топката с ръце, но съдията пак не даде дузпа!

Николски съвсем полудя. И започна да нарича видяното срам за руския футбол. После изтърси: "Гледайте мача без коментатор, довиждане". Хвърли слушалките, микрофона. И излетя от студиото.
Така зрителите изгледаха мача до края без коментар.

Оказа се, че Николски е пресаташе на Торпедо. По правилник срещите трябва задължително да бъдат предавани по телевизията. Домакините не намерили коментатор и заложили на пресаташето!

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  1 03:47  16.10.17
  от руснаците нищо хубаво не се очаква скандалджии и мошеници

  Коментиран от #2

 • Грую
  Отговор
  2 10:05  16.10.17

  До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

  Така е! Само ний сме 'убави!
 • Пешо
  Отговор
  3 11:50  16.10.17
  "Страшно интересна новина"

Напиши коментар:


Публикувай