16 Октомври, 2017 13:57 1 841 15

Какви са предимствата на Кубрат Пулев?

  • пулев-
  • тервел-
  • предимства-
  • опит-
  • бокс-
  • джошуа

Тервел Пулев обясни с какво брат му превъзхожда Джошуа

Тервел Пулев е убеден, че брат му Кубрат може да победи Антъни Джошуа в голямата битка за световната титла по бокс в тежка категория на 28 октомври в Кардиф. По-малкият от братята Пулеви изтъкна които са силните страни на Кобрата преди сблъсъка с британеца.

„Очаквам да се бия скоро, но този мач на Кубрат малко забави нещата. Така го наричам, защото всички знаят за какво става въпрос. Кубрат има по-добри крака, както и повече опит... Той е много стабилен психически", каза Тервел Пулев пред bTV.

"Като бяхме малки баща ни не спираше да повтаря на всички хора, който срещаше, че това са бъдещите шампиони. Ние сме се изумявали как е толкова уверен. За баща ми спокойно може да се напише една книга. Много неща помня. Той си ми е и духовен водач и родител. Всичко. Образно казано ме е хванал за ръката и ме е повел във всичко", сподели още по-малкият от братята Пулеви.

"Трудни моменти винаги има. Реално те показват какво представляваш. Не мисля, че чак до такава степен, че да се чудя дали боксът е за мен. Било ми е интересно. От дете станах боксьор - от втори-трети клас. Ходех по състезания и си бях абсолютно мотивиран", разказа още Тервел Пулев и завърши, че след две години се вижда като: "Като юрист, дипломиран... и жив и здрав".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    10 10 Отговор
    По добри кракааа? Що ще клякат за рекорд ли? Психика да има психика на наглец вс.ясно видяхме след мача с Кличко как се държеше все едно не е ял пердах нагли мишлета които само и само да вземат някое евро са готови да дадът да им стошат шарото

    Коментиран от #6

  • 2 Будалата

    12 7 Отговор
    на ринг май не си се качвал. Това е мач за световната титла в тежка категория. Чест прави на Кобрата че е стигнал до тук. А уж сте българи. Успех Кобра.

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Я виж противниците на А.Джошуа и после виж противниците на К.П и после ми дрънкай за чест К.П е типичния Андрешко между капките ама и този път бая ще се измокри.Последния му мач на К.П с онова посмешиште дето му овисна рамото което не се е качвало на ринга 10г.
  • 4 Будалата

    8 3 Отговор
    Затова сме кофти народ. И никой на никой не помага. Всеки е най велик на чашка и зад клавиатурата. Успех на нашето момче.

    Коментиран от #5

  • 5 Бесен Язовец

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Будалата":

    Ако искаш да те пробвам ?

    Коментиран от #7

  • 6 Гоуст

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Смешен Язовец, с тези си приказки ако ги беше казал по време на социализма, който така яростно браниш по другите теми: да обидиш една от гордостите на България, с която предвид мизерията ни, поне малко да се почустваме горди българи... щеше да чукаш камъни до живот.

    Коментиран от #8

  • 7 Сиромоха

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    И аз съм ти мераклия язовче, абе бая мераклий имаш да знаеш
  • 8 Бесен Язовец

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гоуст":

    Коя гирдост бе ? Тая гирдост дето обикаля софийските дискотеки и кръчми и се заяжда със обикновенните клиенти ли бе? Щото съм го виждал с Багата как обиждаха едно момиче и гаджето и без причина или когато Кубрат изреза мистър бг.2012 г.в бъбреците и после разправяле колко мн.носи тоя ли е гордост? А по повот Багата знете ли що го мушнаха ? Сега ше ви кажа щото влизат в заведението в 5 сутринта с още 10 човека нашмъркани и пяни и иска кокаин на Тони дъмпела напред демек плаша по късно Тони им дава веднъж втори път и на третия им отказва тогава Багата му бие един шамар и после идват момчетата на Кирчо руския и ги смилат е това са вашите герои тука в София ги знам тия ,,терикати" като Кубрат и Благой

    Коментиран от #12

  • 9 Бесен Язовец

    7 1 Отговор
    А и др. не знаете 2009 Сашо Пацов и Багата и още 5-6 човека отиват в Гранд Делукс и се скарват с охраната на Жоро главата и големия Маргин отива да ги окрути и Благой го нокалтирва после става бой и с охраната на ГрандДелукс и Благой вади нож и реже ушите на двама охранители и дори снимат с телефон .После мн.бързо се скри в Китай докато тате шефа на сектор в ГДБОП оправи нещатата с Маргина а Сашо и др.момчета ги подгониха за дрогата.

    Коментиран от #11

  • 10 Аааа

    3 2 Отговор
    Кобре , ще ядеш пердах брато ...
    Разбирам те , жадуваш за СЛАВА И ВЕЛИЧИЕ , само че Джоша е доста по - добър ! Няма страшно , ще се научиш и да губиш !
  • 11 ВМОРО

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Бесен Язовец":

    Това пък какво общо има с Кубрат Пулев?
  • 12 ВМОРО

    0 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Голяма работа станало. Обществени тайни раздухваш, не си интересен.
  • 13 фонзи

    3 0 Отговор
    Че е.е кифлата Андреа !!! За други се не сещам .
  • 14 Иван Господинов

    3 0 Отговор
    Може да се плези и да седи на един крак ако не е в нокдаун. Също така се прегръща добре и вероятно може да танцува танго. В общи линии това е.
  • 15 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    абсолютно никакви