394 2

Шеф в БФС: Боби може и да не се кандидатира

Атанас Фурнаджиев очаква най-накрая да се появи опозиция за поста на Михайлов

Иво Стойнев

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев не гарантира, че настоящият шеф на централата Борислав Михайлов ще се кандидатира за нов мандат. До Конгреса през февруари остават четири месеца, а един от приближените до легендарния вратар призна, че няма нищо вярно в тиражираните информации, че апетит за поста на Боби имат двама от бившите му съотборници в националния отбор - Наско Сираков и Любо Пенев. Фурнаджиев похвали Михайлов за свършената през последните години работа, като изрази мнение, че със сигурност ще има повече от един желаещ да заеме ръководния пост в Бояна.

“Не знам за такава кандидатура в момента, но съм сигурен, че ще има поне една, която да застане срещу Борислав Михайлов. В интерес на истината от самия Боби не съм чувал дали ще се кандидатира отново за президент на БФС. Със сигурност обаче ще има опозиция. Няма нищо вярно в слуховете относно Наско Сираков и Любо Пенев и техния апетит към поста. Такава кандидатура няма, никой не я е издигал, никой не я е съобщавал. Започвайки с неверни слухове, стигнахме дотук”, заяви в студиото на Sportal TV Фурнаджиев.

“Моето мнение съм го изразил неведнъж - за мен се постигна не малко във футболно естество през последните години. Самият Борислав Михайлов е признат и в Европа, и в цял свят - бе избран в Комисията за развитие на футбола във ФИФА, член е и на Изпълкома на УЕФА. Пишеше се уверено, че когато Платини си отиде, ще си тръгне и Боби, защото французинът е негов гръб. Видя се ясно обаче, че не Мишел му е бил гръб, самият той на себе си”, категоричен бе вицепрезидентът на БФС.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 15:03  17.10.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • Патриот
    Отговор
    2 00:16  18.10.17
    Съмнява ме да пропусне. Такава работа няма . Цяла година по екскурзии, футбола умира, а заплататат расте отбратнопропорционално да резултатите от своята работа.

Напиши коментар:


Публикувай