508 0

Mercedes не се успокоява от победите

Тото Волф твърди, че тимът не губи концентрацията си, макар и да е на прага и на двете титли

Иво Стойнев

В Mercedes не се успокояват, въпреки победите и това, че тимът е на прага на спечелването и на двете световни титли. Сребърните стрели постигнаха отлични резултати в Сингапур, Малайзия и Япония, които бяха в комбинация с лошия късмет на Ferrari и в резултат още в САЩ всичко може да приключи.

Босът на тима Тото Волф, който в хода на сезона обяви колата за „дива“ и „капризна“ вярва, че отборът е направил крачка напред в развитието си, но все още има и проблеми.

„След тези състезания с доста повече разбиране за колата, което ще се види в оставащите надпревари, а някои неща ще бъдат вложени и в проекта ни за следващата година“ заяви той.

„Болезнената ни загуба в Малайзия обаче потвърди, че именно от трудностите можеш да извлечеш най-много поуки и да поставиш основите на успехи за в бъдеще. Затова и подхождаме към всеки уикенд с известна доза скептицизъм и в Остин ще се стремим към всяка една точка, която можем да спечелим“ добави Волф.

„Наистина имахме късмет напоследък, но също така се поставихме в позиция, която да ни позволи да използваме шансовете си. Това обаче не ни успокоява и очакваме фокусирани следващите предизвикателства“ изтъкна още босът на Mercedes.

Германия


Напиши коментар:


Публикувай