18 Октомври, 2017 14:31 753 0

Терзиев: Дано нашите бразилци са по-добри от тези на Брага

  • терзиев-
  • лудогорец-
  • брага-
  • лига европа-
  • бразилци-
  • марселиньо

Настроение в лагера на Лудогорец преди мача с португалците от Лига Европа

Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев изрази надежда, че българският шампион ще успее да открадне поне една точка в утрешното гостуване на Спортинг (Брага) в мач от Група „С“ на Лига Европа.

„Чака ни труден мач срещу много силен съперник. В двама мача от групата имат две победи. Искам утре да се представим добре и да откраднем поне точка. Надявам се, че нашите бразилци са по-добри от техните“, призна Терзиев.

Халфът на Марселиньо смята, че Брага са много силен отбор. Бразилецът с роден паспорт е убеден, че “орлите” са готови да направят голям мач.

"На терена се вижда кой е по-добър. Познавам се бегло с някои от футболистите на Брага. Те са много добър отбор, но ние сме готови на 100% да направим един голям мач”, каза Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА