20 Октомври, 2017 13:29 797 0

Играч оцени шансовете за титла на своя отбор на 5%

  • фернандеш-
  • локомотив москва-
  • шансове-
  • титла

Мануел Фернандеш без никакво съмнение е най-добрият футболист на Локомотив (Москва) от началото на сезона. Португалският халф е истински мотор в средата на терена, а освен това бележи и доста голове. Неотдавна той стана автор на най-бързия хеттрик в групите на Лига Европа, а в руското първенство има 3 попадения и 3 асистенции. В интервю за Чемпионат Фернандеш коментира шансовете на Локо за титлата и заяви, че заслужава да бъде в състава на Португалия за Мондиал 2018.

"Пътят е дълъг, остават много мачове. Преди началото на сезона си говорехме, че целта ни е място в топ 5. Сега мислим мач за мач. Всеки иска да стане шампион, но трябва да сме реалисти. Ако през април още сме в битата за титлата, ще е чудесно. В момента бих оценил шансовете ни на 5%. Не съм песимист, а гледам реално на нещата и знам, че ни предстои трудна серия. След мача с Краснодар шансовете може да станат 6%, а след този с ЦСКА (Москва) - 10%. Ще видим", сподели Фернандеш.

През 2014 година халфът бе привлечен в Локомотив от турския гранд Бешикташ. Тогава феновете на "железничарите" бяха скептично настроени, не на последно място и заради писанията в турската преса, че Фернандеш има проблеми с алкохола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА