Last news in Fakti

20 Октомври, 2017 13:57 1 202 3

Хамилтън: Не ме интересува къде ще ми дадат купата

  • хамилтън-
  • титла-
  • формула 1-
  • фетел

Хамилтън се нуждае от 16 точки повече от Фетел и ще триумфира още в неделя

Люис Хамилтън е много близо до 4-ата си световна титла във Формула 1, която може да спечели още в неделя в САЩ. Британецът води с 59 точки пред Себастиан Фетел и ако спечели с 16 повече от него ще триумфира още в Остин, където до момента има 4 победи.

Той обаче твърди, че няма да промени подхода си и не е обсебен от мисълта за короната, която така или иначе изглежда сигурна.

„Нищо не се е променило за мен. Ще продължа да натискам. Има 4 състезания до края и не ме интересува дали ще стана шампион сега или в последния старт. Важното е да го направя“ коментира той на пресконференцията.

„За мен най-важното сега е да спечеля състезанието, особено при всичко, което се случва в страната. Очаквам Ferrari да бъдат силни и съм сигурен, че Себастиан ще се бори до последно. Той имаше някои технически проблеми напоследък, но колата им остава добра“ добави Люис.

Мнозина очакват той да подкрепи протестите в Америка или преди старта в неделя, когато пилотите бъдат събрани заедно или на подиума, ако завърши сред първите трима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.