20 Октомври, 2017 15:28 3 562 2

В Португалия: Лудогорец извади луд късмет

  • лудогорец-
  • брага-
  • ферейра-
  • късмет-
  • лига европа

Треньорът на Брага похвали вратаря Ренан и се оплака от съдията

Треньорът на Брага Абел Ферейра беше изключително разочарован от загубата, която тимът му допусна като домакин на Лудогорец (0:2) в мач от груповата фаза на Лига Европа. Специалистът призна, че "орлите" са много качествен тим, но подчерта, че късметът е бил с тях.

“Започнахме добре и доминирахме в началните минути. Жалко, че ни отмениха гол. Ако бяхме повели, всичко щеше да е различно. През второто полувреме създадохме доста положения, но вратарят на съперника направи невероятни спасявания. Определено не заслужавахме да загубим. Дори при 0:2 не се предадохме и продължихме да атакуваме”, заяви Ферейра.

“Мачът беше много щастлив за Лудогорец и много нещастен за нас. Някои решения на съдиите също ни ощетиха. Неприемливо е да се допускат такива грешки на това ниво. В ситуацията, след която ме изгониха, имаше чиста дузпа за нас”, коментира треньорът на Брага.

“Лудогорец не е случаен отбор. Знаете ли какво направиха миналата година срещу ПСЖ в Шампионската лига? 2:2 в Париж, и то с изравнителен гол на Кавани в последната минута. Българите умеят да се възползват от шансовете, които се откриват пред тях. На практика, те играха без чист нападател, както и срещу Хофенхайм. Бяхме подготвени за това. Мисля, че можем да победим в България. Групата е много равностойна и всички имат шансове да продължат”, добави Ферейра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 B52

    17 3 Отговор
    Къде пък видя българи?
    Ама пак ми е кеф!

    Коментиран от #2

  • 2 Финдли

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "B52":

    Марселиньо и след това Дяков.