23 Октомври, 2017 10:58 1 691 6

"Сини" и "червени" се млатиха в ресторант за бързо хранене

  • левски-
  • цска-
  • фенове-
  • бързо хранене-
  • ресторант-
  • бой-
  • агитки

Табли с бургери и пържени картофи хвърчали по главите на хората

Страшен бой се е заформил между фенове на Левски и ЦСКА след дербито между двата отбора в събота, завършило при резултат 2:2. Мелето е станало при ресторант за бързо хранене до пернишкото село Студена, пише ZaPernik.com.

Първоначално в заведението е имало привърженици и на двата отбора, но впоследствие идва нова група фенове на ЦСКА и започват да бият. Било е страшно. Табли с бургери и пържени картофи хвърчали по главите на хората.

Всичко започнало неочаквано и за секунди. Служителите веднага извикали полиция. На мястото са дошли и линейки, защото е имало пострадали. Левскар е видян със сцепена глава. Клиентите на заведението се разбягали, умирайки от страх.

Както е известно, сбиване между фенове на "сините" и "червените" имаше преди дербито в София и Враца. Напрежение имаше и в Ботевград, където агитките се засякоха на центъра на града. На трибуните на стадион "Васил Левски" се сбиха фенове на Левски, а две момичета (по едно от двете агитки) бяха настанени в болница, след като вдишаха задушливия дим от факлите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Obay

    24 1 Отговор
    Циганите ни превзеха...Ние се бием по между си...Срам,срам

    Коментиран от #4

  • 2 Дедо Гошо

    9 0 Отговор
    Язък за кифтетата.
  • 3 Ганьо Говнарев Говньо

    4 6 Отговор
    .... за Левски Оле! .... за Левски Оле! Кой сега е номер едно? ЦСКА ЦСКА ЦСКА ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!
  • 4 ЧИГ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Obay":

    Пуснете рокерите....,те ще оправят положението. Да живее Булгария...
    Какво е различното от циганите и “умните„(дрогирани запалянковци..?
  • 5 ФЕН

    3 0 Отговор
    Агитките правят красива атмосферата по стадионите. Но с просташките сбивния, трябва да се позволи на полицията да използва електрошокови палки за обуздаване на буйни фенове. След което да бъдат съдени по бързата процедура и да бъдат в затвора. За пияни и дрогирани фенове без да са се провинили мястото им също е за затвора, защото провокират противната агитка и призовават за саморазправа. Това е хулиганска проява. Сега деца не смеят да ходят на мач дори и с родителите си. Затова стадионите няма да са пълни.
  • 6 РЕАЛИСТ

    3 0 Отговор
    За да няма такива ексцесии, ще е необходимо да се вземат спешни мерки. За сбивания в стадиона и около него на фенове, трябва и двата отбора да бъдат изваждани от лигата за три години. Тогава през това време ще си изградят стадионите, но ще бъдат в най долната футболна лига. След три години ще трябва да се борят за влизане в по горна лига. По този начин ще намалеят хулиганствата и ще си направят стадионите.