23 Октомври, 2017 12:28 883 0

Обертан отново се контузи

  • обертан-
  • контузия-
  • левски-
  • цска

Френската звезда на Левски с нови проблеми

Офанзивният халф на Левски Габриел Обертан е с травма след дербито с ЦСКА (2:2). След двубоя целият отбор отиде да поздрави агитката в сектор „Б“. При прескачането на рекламните пана Обертан направи гримаса от болка, а след това накуцваше, съобщава „Тема Спорт“.

Той бе с контузия и преди срещата. Тя бе получена срещу Етър. Състоянието на Обертан не е тревожно, но е много вероятно той да пропусне осминафиналната среща за Купата на България срещу Монтана. Двубоят срещу втородивизионния тим е в сряда от 18,00 часа.

Очаква се халфът Жорди Гомес също да не играе срещу Монтана. Причината е, че той виси с жълти картони. До момента е получил 4 официални предупреждения. И ако получи такова в мача за Купата, няма да бъде на разположение на Делио Роси за гостуването на Лудогорец от 14 кръг на Първа лига. Най-вероятно в мача за Купата в игра за Левски ще се завърне Нелуц Рошу, който още не е играл под ръководството на Делио Роси заради контузия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА