23 Октомври, 2017 14:56 1 220 2

Ганчев оставя Белчев начело на ЦСКА

  • белчев-
  • цска-
  • манолев-
  • каранга-
  • ганчев-
  • доверие-
  • левски

Треньорът на ЦСКА изглади търканията си със Станислав Манолев

Стамен Белчев засега твърдо остава треньор на ЦСКА, въпреки че шансовете за атака на титлата от страна на “червените” започнаха рязко да падат след трите поредни равенства, като последното бе срещу Левски във вечното дерби, пише „24 часа“. От клуба категорично отрекоха, че е имало спешна среща, на която да се решава съдбата на наставника, след като ЦСКА игра безобразно през второто полувреме в двубоя срещу “сините” и допусна изравнителния гол на Роман Прохазка.

Търканията между Белчев и Станислав Манолев, които се появиха по време на мача, са били изгладени в неделя по обяд. Националът реагира бясно на смяната си и дори не поздрави треньора. Ръководството на “червените” смята, че няма смисъл от смяна точно преди двубоя с Лудогорец, който е на 5 ноември. Какъвто и треньор да дойде, трудно ще вдигне отбора на крака.

След като бе начело доста време в класирането, ЦСКА дръпна ръчната спирачка. Първо направи 2:2 при гостуването си на Етър във Велико Търново, след това 0:0 у дома срещу Пирин и сега 2:2 с Левски. Така набързо бяха загубени 6 точки.

За мача с Ботев (Враца) за купата във вторник ще бъде дадена почивка на Фернандо Каранга, който спря да вкарва и “червените” закъсаха. На всичко отгоре нападателят вече виси и с 4 жълти картона и при още един ще получи наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    0 1 Отговор
    Дайте му време на човека! Все пак това е нов отбор, трябва да се изчака поне още година-две преди да се сменя треньора! Ние привържениците на автентичния ЦСКА сме зад Стамен Белчев! Ще победим Лудогорец с 3-0 и Белчев ще се докаже, като голям специалист в ШЛ!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.