Last news in Fakti

24 Октомври, 2017 11:27 639 0

Голдън Стейт си го изкара на Далас

  • голдън стейт-
  • нба-
  • далас-
  • къри-
  • баскетбол

Уориърс разбиха домакините, Мемфис остана без загуба, след като се справи с Хюстън

Шампионите на НБА от Голдън Стейт си изкара яда на Далас, след като спечелиха като гости със 133:103, за да запишат втора победа от 4 мача до момента. Уориърс започнаха колебливо кампанията, но сега нямаха проблеми в Тексас след 29 точки от Стеф Къри, 25 от Кевин Дюрант и 21 от Клей Томпсън.

„Хубаво е, че отговорихме по този начин, макар и във втората част отново да допуснахме срив” заяви треньорът Стив Кър, чийто тим поведе с 16 точки след първата част, но на почивката авансът бе само 3.

Серия от 15:2 в третия период вдигна преднината до 83:68 и до края за Маверикс нямаше шанс, като за втори пореден сезон тимът стартира с 4 поредни поражения. Сблъсъкът обаче не предложи двубой на братята Къри, тъй като Сет е с контузия и не игра.

Иначе Мемфис продължава да изненадва, като сега надви Хюстън с 98:90 като гост и остава без загуба, като нанесе първо поражение на Ракетите. Гризлис завършиха мача с впечатляваща серия от 20:2, след като губеха с 10 точки 6:22 минути преди края.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА