24 Октомври, 2017 11:58 637 0

В Бразилия: Ще сме честни на Мондиала

  • тите-
  • бразилия-
  • световно първенство-
  • феърплей

Селекционерът на Бразилия иска честна игра на световното в Русия

Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите поиска феърплей от играчите си по време на финалите на Световното първенство в Русия през следващото лято. Той смята, че играчите на "Селесао" трябва да си признават, ако са нарушили правилата, а съдиите не са го забелязали.

"Мой футболист, който види, че реферите отсъждат нещо неправилно в негова полза, може да им го каже. Ако има игра с ръка, всеки футболист има благословията ми да си признае. Няма проблем, ако ме критикуват за това. Съвестта ми е чиста, а принципите са най-важните", коментира Тите.

Специалистът призна, че в миналото е давал указания на играчите си да бавят времето в определени ситуации, но си е взел поуки и сега изисква от футболистите му феърплей.

Тите пое Бразилия през миналото лято и няма загуба в 12 поредни мача, като спечели убедително първото място в световните квалификации в зона Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА