25 Октомври, 2017 05:15 1 028 0

Евертън с мераци за Анчелоти

  • евертън-
  • анчелоти-
  • куман-
  • треньор

Карлето обаче иска боса на Суонси Пол Клемънт отново да стане част от екипа му

Евертън иска да върне Карло Анчелоти във Висшата лига на мястото на уволнения Роналд Куман, пише вестник „Сън”. Италианецът е без отбор, след като бе освободен от Байерн и на „Гудисън” го считат за идеалния човек, който да вдигне отбора на крака, след като Карамелите се оказаха в зоната на изпадащите след 9 кръга.

Проблемът е, че Карлето иска негов първи помощник да бъде Пол Клемънт, с когото работи няколко години, но който сега води Суонси в английския елит и едва ли ще приеме пак да стане №2.

Собственикът на мърсисайдци Фархад Мошири все пак не е загубил надежда, че ще убеди специалиста да се върне на Острова, където спечели дубъл с Челси през 2010-а, а освен това е работил още в големи клубове като Ювентус, Милан, ПСЖ и Реал Мадрид.

За позицията обаче са спрягани и доста други имена като Шон Дайш, Сам Алърдайс, Дейвид Мойс, Роберто Манчини, Марко Силва, Еди Хау и Брендън Роджърс, а и Райън Гигс проявява интерес към нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА