696 0

Сагата с базите на ЦСКА е към края си

Това заяви спортният министър Красен Кралев

Иво Стойнев

Повече от феновете на ЦСКА искам да дойде краят на сагата с базите на клуба. Има само няколко административни процедури, които да се завършат, заяви министърът на спорта Красен Кралев, цитиран от 24chasa. Той и кметът на София Йорданка Фандъкова откриха изцяло обновения комплекс „Академик“ на 4-и километър.

„Искам да благодаря за това, което е направено. Отдавна не е вършено толкова за българския спорт“, заяви президентът на волейболния Левски Владимир Николов. Неговият клуб ще ползва залите, както и детските отбори на баскетболния. Там ще тренират и студенти от ВУЗ. Чисто нова е и залата за бойни спортове.

Ивет Лалова пък издейства пистата на комплекса да е от шамот, за да тренират атлети. След това ще бъде отново подменен и футболният терен.

През пролетта ще стартира ремонт и на стадион „Академик“ в „Гео Милев“, който ще е насочен главно към атлетиката. В четвъртък пък се открива пък залата на Станка Златева в Сливен.

България


Още по темата

 • ЦСКА 1948 с обръщение към Красен Кралев

  ЦСКА 1948 с обръщение към Красен Кралев

  Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с обръщение към министъра на спорта Красен Кралев, с което изразява притеснение относно предстоящия търг за стадион ...
  27.10.2017
  615
  0

Напиши коментар:


Публикувай