487 0

Делио Роси препоръчва халф към Италия

Треньорът на „сините“ похвалил Васил Панайотов на колеги

Иво Стойнев

Левски може да се раздели с един от титулярите си през зимната пауза, информира „Меридиан Мач“. Васил Панайотов почти сигурно ще се озове в Италия. Той е влязъл в полезрението на няколко тима от Серия „Б“, а лично треньорът на „сините“ Делио Роси е дал добри препоръки за него пред колегите в родината си.

Юношата на Левски се завърна на „Герена“ през лятото по настояване на Николай Митов. Първоначално се смяташе, че Панайотов ще има статута на твърда резерва. 27-годишният халф обаче успя да се наложи сред титулярите още в контролите и си остана такъв дори и след идването на Делио Роси. Така до момента той има 12 мача в първенството, като само в един е бил заменен.

Васил Панайотов има опит в чужбина, след като се подвизава в Кипър и скромни отбори в Полша. Постоянните му изяви сега явно ще му осигурят доста по-добър трансфер. В същото време от Левски вече се оглеждат за него заместник, а освен това разполагат с Антони Белмонт и Нелуц Рошу. Очаква се французинът да бъде основен футболист през пролетта, докато румънецът не се харесва много-много на Делио Роси.

Италия


Напиши коментар:


Публикувай