25 Октомври, 2017 12:26 1 651 12

Пулев: Не съм се уплашил!

  • пулев-
  • кобрата-
  • джошуа-
  • страх-
  • контузия-
  • бокс

Мога да се бия с трима като Джошуа!", заяви Кобрата

Кубрат Пулев обяви, че не се е уплашил от Антъни Джошуа и не заради това, а заради контузия е отложил двубоя им.

“Не съм се уплашил! Аз исках този мач и се стремях към него! И пак казвам, че такъв мач ще има! Ще се подготвя много добре и да го победя!”, заяви Кобрата на официална пресконференция в София.
“И трима като Джошуа да са в ринга, аз пак ще изляза, ако е за парите. При мен е по-важна победата, а не олимпийския принцип”, добави Кубрат Пулев.

“Ще коментирам кога ще се завърна на ринга, но нека първо да се възстановя от контузията ми. Вероятно в началото на 2018 година. Може да играя в САЩ, в Чикаго! Важното е контузията ми да отмине и да играя за победа”, заяви Кобрата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guest1

    22 2 Отговор
    И тук приказките нещо увисват без покритие и желанията са повече от възможностите

    Коментиран от #12

  • 2 Гост

    23 1 Отговор
    Мълчи си , най добре, че стана за резил.
  • 3 Извън закона

    14 2 Отговор
    Как ще се плаши той от нагласени мачове се не плаши,но на другите е контузен ))
  • 4 Гост

    15 2 Отговор
    След мача щеше да е 50нюанса в кафяво!
  • 5 Аааа

    12 2 Отговор
    Наоротив , по - уплашен не си бил !
  • 6 Харалампи от Криводол

    8 2 Отговор
    Кобра ли си , пепелянка ли си , не тъ знам но бъди мъж и си признай......Вярното е ,че се уплаши брато и ся взе да се гънеш - ама тя контузията туй , ама тя контузията онуй.....Ще биеш Джошуа ама някъде в сънищата си . Пулев събуди се и се осъзнай - ти си просто един селски бияч но не ставаш за шампион......
  • 7 karakala

    7 2 Отговор
    Даже само по очите личи, че Пулев лъже най-безцеремонно. Преди той будеше смях у мен, особено с клоунските му номера при мача с Кличко. А сега той буди у мен единствено съжаление...
  • 8 реалист

    4 0 Отговор
    След тоя мач,ако не беше се на.рал от страх,щеше да приключиш веднъж завинаги с тая твоя фантазия за титли и пояси.Всички видяхме какъв лаладжия си и че освен със смешници и пенсионирани боксьорчета да играеш,нямаш никаква физика,опит,стойка или каквото и да е за да се изправиш срещу такава машина като Джошуа.Ако имаш малко акъл поне няма да говориш тея приказки за победи и твой пак фантазий.Всички та видяхме на какво та напрай Кличко,тогава пак много приказва а ти махна главата ония украйнец.Такъв смешник си че ме е срам че съм българин,смешен селяк си кубрате и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ шампион,ако са замислиш и загледаш в огледалото,ще разбереш защо.

    Коментиран от #11

  • 9 765

    5 0 Отговор
    СТИГА -ПРЕСТАНИ ДА СЕ ОПРАВДАВАШ..............
  • 10 guest

    4 0 Отговор
    Вижте му смешната конференцийка на тоя измекяр
  • 11 Оли

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "реалист":

    Странна подкрепа за Кобрата, чета в коментариите? Нито един не го харесва, нито подкрепя? Аз пък мисля, че все пак има право на своят шанс! Колкото до страха, едва ли се страхува да се боксира с Джошуа, щом иска този мач да се състои? Четох, че са го оперирали, значи наистина се е контузил сериозно. Явно за повечето от вас, той е нищо.... Но е добър боксьор. Колкото до мача срещу Кличко имаше нещо странно в поведението на Кобрата - вървеше като заспал, не игра по възможностите си. Според мен или е прекалил в дискотеката вечерта..., или нещо са го врънкали да загуби или е препил или е правил секс цяла вечер, щото вървеше като парцал на ринга,, но определено не се би. Може да са му сложили и разхлабително и да е имал пристъпи на разстройство....? Но иначе е добър боксьор и ме учудва, защо го подигравате? Кличко е по-гъвкав, но не е по-силен от Кубрат. Кобрата изглежда леко променен. Ако е тренирал с когото трябва, може да ви изненада, мисля неприятно и да победи? Джошуа си е голям боксьор но и Кобрата не е за подценяване! Аз му пожелавам успех, дори и от етична нагласа- бокса е мъжка работа, не е лесно да стоиш по 12 рунда и да те млатят... !
  • 12 оня

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Guest1":

    "разбирачи" ще има винаги, докато има прости хора