Last news in Fakti

25 Октомври, 2017 15:57 922 0

Белчев: Разочарован съм от някои играчи

  • белчев-
  • цска-
  • ботев враца-
  • купа на българия-
  • разочарование

"Подценихме доста Ботев Враца", заяви наставникът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана много разочарован от победата над Ботев Враца с 3:1 на осминафиналите за Купата на България.

"Може би имаше подценяване на Ботев Враца. Още бяхме под въздействие на емоциите от дербито с Левски. Когато подцениш даден мач, трудно се променя настройката в хода на срещата. Разочарован съм от някои от футболистите. Нормално е всеки играч, който го сменят, да се сърди. Но нещата ги решавам аз, мен трябва да питате защо някой не играе. На футболистите работата им е да играят, а не да коментират странични неща. Микроклиматът в съблекалнята е много добър, макар че на някои хора им се иска да не е така", заяви Белчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА