Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 10:58 1 146 0

Ивайло Петев сменя Белчев в ЦСКА?

  • цска-
  • белчев-
  • равенство-
  • форма-
  • петев

"Червените" проведоха среща с бившия национален селекционер

ЦСКА може скоро да има нов треньор, твърди „Меридиан Мач“. Става дума за бившия национален селекционер Ивайло Петев, който е гласен за заместник на Стамен Белчев. Според изданието, ръководството на „червените“ е провело среща с Петев още след равенството 2:2 с Левски. То бе трето поредно за тима и отдалечи ЦСКА от първото място.

Шефовете на „червените“ се надяват да убедят Петев, който в момента е без отбор, но предпочита да работи в чужбина. За последно бившият национален селекционер бе начело на хърватския гранд Динамо (Загреб). Има две шампионски титли на България с Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА