Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 14:30 1 051 0

Венци Стефанов: Вечното дерби бе кюскане на топката

  • стефанов-
  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • славия-
  • купа на българия

Босът на Славия призна, че не иска за съперник "сините", "червените" и Лудогорец за Купата

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира успеха на "белите" над Локомотив Пловдив с 2:1 вчера и двубоя между Левски и ЦСКА през уикенда, завършил 2:2.

"Сами си направихме мача труден. Вместо да го затворим още първото полувреме, дадохме възможност на Локомотив да се върне в мача. Даже можеха да ни победят. Гостите нямат основание за претенции към съдийството, това е футболът", започна Стефанов.

"Получиха се интересни мачове за Купата на България, така е. ЦСКА подцени мача, Ботев Пловдив подцени мача. Ние не го подценихме, но показахме стара слабост - отпускаме се, след като отбележим гол и ни наказват. Не се надявайте на кризи в ЦСКА. Дали ще си го изкарат на нас, дали ние ще ги изненадаме е въпрос на това как футболистите ще се раздадат в следващия мач."

"Защо Царско село игра на нашия стадион, а ние на Националния стадион? Защото така сме преценили. На четвъртфиналите не вярвам да има слаби противници. Не ми се иска да са ЦСКА, Лудогорец и Левски, но каквото дойде."

"Не обичам да коментирам други отбори. През първото полувреме на Левски - ЦСКА имаше футбол, през второто имаше кюскане. Така мисля аз. Хареса ми, че стадионът беше пълен", завърши босът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА