28 Октомври, 2017 05:15 1 032 0

Ливърпул към Барса: Искаме 150 милиона за Коутиньо

  • коутиньо-
  • цена-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • трансфер

"Червените" ще намалят исканата от 200 милиона евро през лятото цена

Ливърпул ще склони да се раздели с една от звездите си Фелипе Коутиньо през зимата, но не срещу по-малка сума от 150 милиона евро, твърди каталунското издание "Ел Мундо Депортиво". През летния трансферен прозорец кариоката бе на крачка от трансфер на "Ноу Камп", но в крайна сметка сделката пропадна заради нежеланието на неговия клуб да го продаде.

Смята се, че през зимата отборът все пак ще направи компромис с цената, след като искаше за своя футболист 200 милиона евро по време на летния трансферен прозорец.

Наскоро излезе информация, че каталунците ще се пробват да го привлекат за "скромните" 70 милиона евро, но едва ли подобна оферта би била приета насериозно от "червените". Още не е ясно, дали от Барса биха вдигнали мизата до желаната от англичаните цена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА