1 090 3

Ръгбист бе ухапан от ... лъв (ВИДЕО)

Скот Болдуин претърпя четири операции

Иво Стойнев

Уелският ръгбист Скот Болдуин преживя изключително неприятен инцидент. Спортистът бе в Южна Африка и се полюбува на лъвове. В един момент, докато гали през решетката животните, той бе захапан. Последствията - четири операции и опасност от ампутация.

„Погалих женската без проблем. Когато мъжкият приближи и седна, сложих ръка на главата му. Тогава се обърнах да подам телефона на приятелите ми, за да ме снимат, и той ме захапа”, сподели Скот Болдуин.

„На записа се вижда, че всичко става много бързо, а на мен ми се стори цяла вечност. Казаха ми, че мога да остана без ръка. Четири пъти ме оперираха и пропуснах три месеца. Сам се контузих. Две операции претърпях в Южна Африка и две у дома. Имаше вероятност да ми ампутират лявата ръка”, разказа още ръгбистът.

Южна Африка


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Жужу
  Отговор
  1 13:44  28.10.17
  Братко, ти си "изперкал"? Няма друго определение в твоето поведение, да подадеш ръка към лъв, в клетката му? А, защо не бръкна направо в устата му, да му измиеш зъбите с четка и паста? Тогава, може би щеше да те цунка, а не ухапе?
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  2 20:40  28.10.17
  ами това е ЛЪВ това не е домашна котка царят на животните казали хората наистина трябва да си изперкал той добре че бързо пусна
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 22:34  01.11.17
  Ръгбист...

Напиши коментар:


Публикувай