Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 15:56 1 142 1

Марков: ЦСКА може да се раздели със звездите си

  • марков-
  • цска-
  • продажба-
  • звезди-
  • играчи-
  • неймар

"Барселона продаде Неймар, тогава защо и ние да не продаваме?", попита спортният директор на "червените"

ЦСКА може да се раздели с някои от основните си футболисти при изгодна оферта.

"След като Барселона се раздели с Неймар, няма да е проблем и ЦСКА да се раздели с някоя от звездите си, стига да има подходяща оферта. Има още време до отваряне на трансферния прозорец и ние се интересуваме от състезатели, които са по възможностите на клуба и от които треньорът има нужда на някои постове", каза спортният директор на клуба Пламен Марков.

ЦСКА продължава битката за титлата, въпреки изоставането си на 5 точки от лидера Лудогорец.

"Даваме си сметка, че изоставаме от лидера в класирането, но оставаме уверени и в никакъв случай не отписваме сезона. Има още много мачове до края на първенството. На този етап изоставаме, но имаме цел да спечелим титлата и продължаваме да я преследваме", каза Пламен Марков.

"Предстои ни мач със Славия и не трябва да има мисли за следващия мач с Лудогорец. Целта е да победим Славия, а след това ще насочим вниманието срещу следващия съперник. Знаем много добре, че ако мислиш за по-силния съперник, се получават грешки и това влияе негативно на мотивацията на отбора", каза още Пламен Марков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛитексГоуБекХоум

    3 6 Отговор
    Литекс не е ЦСКА!