Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 17:33 1 000 0

Барселона не се отказва от Гризман

  • барселона-
  • гризман-
  • трансфер-
  • атлетико мадрид

Каталунците искат на всяка цена нападателя на Атлетико Мадрид

Носителят на Купата на Краля Барселона не се отказва от привличането на звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, съобщава Mundo Deportivo.

Според изданието, треньорът на каталунците Ернесто Валверде е голям почитател на френския национал и иска да го види на "Камп Ноу" следващото лято. Още през изминалия трансферен прозорец Барса искаше да вземе 26-годишния футболист, но той реши да остане при "дюшекчиите" заради наложеното ембарго от ФИФА да не се картотекират нови футболисти.

Гризман даже парафира нов договор до 2022 година с освобождаваща клауза от 200 милиона евро. От 1 септември обаче цената на нападателя отново е 100 млн. евро, каквато беше и преди преподписването.

Това няма да е проблем за Барса, който за сезон 2017/18 регистрира рекордни приходи от 897 млн. евро, най-вече от продажбата на Неймар в ПСЖ за рекордните 222 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА