Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 15:56 1 368 2

ИДИЛ заплашиха и Дидие Дешан (СНИМКА)

  • дешан-
  • постер-
  • заплахи-
  • идил-
  • колаж

Продължават да тормозят футболния свят

Терористичната организация ИДИЛ продължава да тормози футболния свят. От няколко дни Ислямска държава е подел акция с шокиращи плакати, чрез които заплашва най-големите звезди. Преди няколко дни беше разпространен постер с лика на Лео Меси. На него аржентинският гений е затворен зад решетките и плаче с кървави сълзи.

Този път ИДИЛ направи колаж с лика на селекционера на Франция Дидие Дешан. Текстът върху плаката с него гласи: "Ще продължим да ви тероризираме и да разваляме живота ви" с маскиран джихадист над треньора. На него Дешан е обявен за "враг на Аллах". Той е дело на организацията УАФА, която играе ролята на медия за терористите, чиято последна цел е да всее страх сред футболните фенове по света.

Преди седмица се появи друга снимка, на която емблемата на Мондиал 2018 е до маскиран въоръжен човек пред "Волгоград Арена", с надпис: "Очаквайте ни".Световното първенство в Русия ще се играе в 11 града от 14 юни до 15 юли, а финалът е на стадион "Лужники" в Москва и от ИДИЛ не спират да заплашват за атентати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3395

    11 0 Отговор
    Абе не разваляйте чуждите животи, оправете си вашия. Хващайте се на работа, търтеи средновековни.
  • 2 Дикембе Мутомбо

    2 2 Отговор
    Добре, че нашите ги няма на футболната карта...

    Може да не могат да играят футбол, но поне са спокойни за живота си!