Last news in Fakti

29 Октомври, 2017 15:58 28 655 13

Джошуа: Наистина се изплаших във втория рунд

  • джошуа-
  • такам-
  • съдия-
  • нос-
  • бокс-
  • страх

"Искам да продължа да се бия във Великобритания", заяви световният шампион

Британският боксьор Антъни Джошуа коментира победата си над Карлос Такам, с която защити световните си титли в свръхтежката категория на професионалния бокс. Феновете обаче не останаха доволни от решението на съдията Фил Едуардс да прекрати мача в десетия рунд. По това време Джошуа имаше пълно надмощие в мача, но Такам стоеше на краката си.

“Беше хубава битка, докато съдията не реши да я спре. Нямам работа да коментирам съдийските решения, моята работа е срещу съперника ми. Нямам влияние върху решенията. Разберете, че не излизам на ринга, за да ми даде съдията победа с такова решение - излизам на ринга за битка, за нокаут, а и със сигурност феновете искаха да видят Такам в безсъзнание, такова решение не ми трябва”, заяви Джошуа.

„Уплаших се във втория рунд, когато той ме удари с глава в носа, защото можеше да има счупване. Представете си каква трагедия можеше да се случи, ако не можех да дишам и изгубех инициативата?! Трябва да поддържаш контрол в такива ситуации. Когато се залагат титли, имам задължения като шампион“, допълни британският боксьор.

„Първо ще отида на специалист, за да види какво се случи с носа. Искам добре да оздравее. Желанието ми е да продължа да се бия във Великобритания. Било то в Лондон, Кардиф, Шотландия или Ирландия. Такам влизаше малко като Ивендър Холифийлд – с главата напред. Не трябваше да показвам слабост, защото реферът можеше да прекрати двубоя,“ призна Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    40 36 Отговор
    ДИОНТЕЙ УАЛДЪР ЩЕ НАЧУПИ КАСКАТА НА ДЖОШУА
    А НАШИЯ О ПУЛЕВ КЪДЕ Е

    Коментиран от #4, #11

  • 2 Kubrat Pulew

    29 17 Отговор
    АААА тука съм ама лъсках с дясната ръка и я преуморих мало...
  • 3 Треньора

    28 22 Отговор
    Дионтей е абсолютен смешник, няма никаква техника, абсолютен дърводелец разчита на високия си ръст и силния удар, нищо повече няма в тоя боксьор... Виж за квартален бияч става.. Джошуа, поветкин, пулев, кличко, и дори тайсън фюри ще го прегазят защото са много по технични от него.. И не са такива дървета, Дионтей е пътник, както и прехваления Джоузеф Паркър, още едно недоразумение в бокса... Със сигурност Антъни е нмер - 1..макар и вчера да беше излязал за протокола...
  • 4 beast

    16 10 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Съгласен Уайлдър има едни от най бруталните КО които съм виждал някога !
  • 5 Мнение

    14 17 Отговор
    Кой над кой е всеки има правилно основание да твърди за посочените до тук имена. Но моля !!! Изхвърлете самохвалкото с празна глава Пулев.реално той е около десятката сред най- силните с нулев шанс за шампион.желая му успех,но едвали вече ще го допуснат да играе за титлата.и да играе само на късмет да се моли,защото и Бог,на който той разчита много няма да е с него!
  • 6 FenKer

    26 23 Отговор
    Тъкмо се чудех преди евентуалния мач между Пулев и Джошуа,как ще се изложи нашия,но той надхвърли всичките ми очаквания.Дори не стигна до мача и сложи край на безславната си кариера.Срам ме е от Пулев,честно.

    Коментиран от #12

  • 7 Боляр

    12 5 Отговор
    Само отявлени специалисти по бокс тук.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Боляр":

    А ти ли си специалиста бе
  • 9 Бараков

    4 3 Отговор
    Нашия ,Просто се уплаши. Човешко е !
  • 10 Аз моя милост и още един

    11 4 Отговор
    Някой път ме хваща срам какви тъпаци има в тая държава. Наистина. Все пак децата ми трябва да живеят тук, с такива откровени тъпанари и долни завистници. Пулев не се е уплашил, ако беше, нямаше да търси бой с Джошуа. Така говорехте и за Григор, ама нещо не ви чувам, тъпи хейтъри. Кубрат е номер 1, ще го докаже догодина
  • 11 Ти колко си доуен

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Ама не се обаждай като не разбираш, ма, па*а. Благодарение на хора като Кубрат съм горд, че съм българин, благодарение на такива като тебе ме е срам
  • 12 Гост1

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "FenKer":

    Мачкай, Кобра!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.