30 Октомври, 2017 16:58 1 050 1

България ще мери сили със Саудитска Арабия

  • българия-
  • саудитска арабия-
  • контрола-
  • бфс

Контролата ще се проведе на 13-ти ноември в Португалия

Националният отбор на България ще срещне Саудитска Арабия в приятелска среща, която ще се проведе на 13-и ноември на стадион "Рестело" в португалската столица Лисабон. Контролата с един от участниците на световното първенство в Русия през 2018 година стана факт с личното съдействие на президента на БФС Борислав Михайлов.

Началният час на срещата на стадиона на елитния португалски Беленензеш предстои да бъде уточнен допълнително. За предстоящия двубой отборът ще се събере на лагер-сбор на 8-и ноември в базата в Бояна. На 9-и ноември селекционерът Петър Хубчев и футболисти от отбора ще вземат участие в среща с медиите, като началният час ще бъде уточнен допълнително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    2 1 Отговор
    Успех момчета!!!