30 Октомври, 2017 18:28 23 464 27

Джошуа: Пулев нямаше да издържи повече от четири рунда

  • джошуа-
  • такам-
  • пулев-
  • световна титла-
  • бокс

Британецът се подигра с Кобрата

Носителят на боксовите титли на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа се изказа подигравателно за Кубрат Пулев, с когото трябваше да се бие в събота вечер. Британецът срещна камерунеца Карлос Такам, който замени контузения българин.

Джошуа успя да свали Такам на пода в четвъртия рунд, а в 10-ия съдията прекрати срещата заради аркада по лицето на опонента на британеца.

"Срещу Пулев бих могъл да бъда малко по-ефективен. Свалих Такам в четвъртия рунд, а може би Пулев нямаше да премине през него. Такам е по-нисък, той знае как да използва дясната си ръка, това е, което направи промяната на съперника интересна за мен. Той се занимава с момчета като мен всеки ден във фитнеса, а аз не срещам момчета като него всеки ден", коментира Джошуа.

Шампионът призна, че само малкото време за разузнаване на Такам (12 дни) му е попречило да нокаутира съперника си по-рано, каквито бяха очакванията на феновете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    104 46 Отговор
    Какви 4 рунда? Мики маус нямале да издържи и 2 рунда
  • 2 Иван Господинов

    121 25 Отговор
    Е да ама още в първият щеше да се плези и да седи на един крак.
  • 3 тайсън

    94 25 Отговор
    боя от Кличко щеше да е като ласки пред това ,което щеше да му се случи с Джошуа,добре е че разбра какво го чака навреме
  • 4 Варна

    132 27 Отговор
    Аз няма да скрия, че не харесвам Пулев особено като характер, но! - НО!
    - Той стигна много напред в световната класация и това трябва да му бъде признато!
    Но най- главното, е че е наше момче! - 30 години ни насаждат как за нищо не ставаме и как всички останали са по- добри, по- умни, по- красиви, по- здрави и въобще всичко ПО!
    -Хайде стига!
    Българинът има всички възможности и заложени способности да бъде във всичко напред! - Поради тази причина и поради нежеланието ми да приема насажданият нихилизъм винаги ще подкрепям нашият спортист!
    Това ни е най- големият проблем! - Да се съгласяваме с насажданото ни, че сме неспособни, че не зависи нищо от нас и че всички останали са по- добри! - ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ!

    ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДКРЕПЯ ЩОМ Е БЪЛГАРИН! - САМО ТОВА НИ ОПРЕДЕЛЯ КАТО НАРОД А НЕ КАТО СБИРЩИНА...
    - ВСЕКИ ОТ ВАС ТРЯБВА ДА ДАВА ПРИМЕР В ТАЗИ ПОСОКА!

    Коментиран от #21

  • 5 Дионтей

    36 8 Отговор
    Кобрата се изказа, че съдията решил мача с решението си в 10тия рунд. Това изказване му е като предишното "Продължаваме напред". Джошуа си играеше с Такам и чакаше последните рундове да го нокаутира за да има зрелище за публиката. Не го бързаше въобще, но съдията избърза, което не се хареса и на Антъни.
  • 6 Извън закона

    38 12 Отговор
    Правилно са го преценили не е подготвен Пулев за не уредени мачове особено със шампиони.
  • 7 Марио

    34 28 Отговор
    Абе ако Джошуа ако иска са направи мач и да гледат хората ще го остави 4 рунда.Ако не още на втория ще го е пребил.То Кобрата за мен не е боксьор.Пускат му някакви дебелаци дето не могат нищо И после големия победител.Аз ако тренирам малко повече и аз ще го бия ще ми стане на половин Кобра

    Коментиран от #12, #25

  • 8 Бен10

    62 10 Отговор
    Пичове стига сте го защитавали тая кобра ли е смок ли е какво.. като боксиор нямам какво кажа, не е лош, но като човек е пълен боклук. напулен, самочувствие до небето, циркаджийски номера, не уважава противници, беше един ден в НСА ходеше се1 той е построил сградата. сега едно е да имаш самочувствие друго да си надут пуяк, малко от малко трябва да е скромен човек и ако беше щеше да е много уважаван. Даже Кличко го каза: НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОСТАК С КОЙТО СЪМ СЕ БИЛ

    Коментиран от #15

  • 9 Турци сте

    18 42 Отговор
    Кобрата го знае цял свят,завист,това е бг черта
  • 10 Върбан

    17 27 Отговор
    Чета тука едни коментари на едни мишки църкащи из под панелните дупки.Вашето най голямо постижение е това, което виждате веднага след, като си вдигнете задниците от тоалетната чиния.Кубрат Пулев е най добрият БЪЛГАРСКИ боксьор на професионалният ринг.Това че ......... е надарен физически не означава нищо за мен .Защо? Защото не е БЪЛГАРИН ето защо.Вие сте завистливи, комплексирани , дребни.Срам ме е, че прочетох тези коментари на моя език .

    Коментиран от #13, #18

  • 11 Vasik Atanasova

    39 6 Отговор
    кариерата на Пулев приключи
    знаех че ще го бият много
    но не очаквах че ще се откаже
    Пулев отиде на пред защото играеше с избрани слаби неподготвени
    и ВЪЗРАСТНИ боксьори
    а това което най не ми харесва че е циничен
    показа среден пръст когато говориха за Антани с промотърът му Еди Хърън а сега този среден пръст му влезе отзад
    ето и видеото
    никакво спортменско поведение и нисък интелект
    https://fakti.bg/sport/236714-kobrata-pokaza-sreden-prast-na-horata-na-djoshua-video

    шанса да играеш с Антани е голямо нещо
    той никога няма да си прости това
  • 12 Маладйец :-)

    15 2 Отговор

    До коментар #7 от "Марио":

    Много точен и обективен коментар, хората у нас трябва да се научат да мислят обективно
  • 13 Маладйец :-)

    35 2 Отговор

    До коментар #10 от "Върбан":

    Ни съ излагай, Върбане, хората у нас са умни и виждат всичко, "кобрата" е продукт на прехода, започнал като рекетьор, свързан с най-големите престъпни групи - таки, любо чука, багата -всички са прокажена помия
  • 14 Куровед

    14 23 Отговор
    Сред пишещите по форумите преобладават платените си безплатни русофили и други родоотстъпници с характерния за тях антибългарски дух.Но такива си остават в тинята.

    Коментиран от #24

  • 15 Ники Дудука

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бен10":

    Абе Бен, ти да пишеш не можеш, а си тръгнал акъл да даваш.
  • 16 Грую

    7 14 Отговор
    Все искаме да сме най-отгоре ама не ни достига. И то не само, че не ни достига ами хич ни няма. Последни по доходи в Европейския съюз, последни по тъй , последни по онуй. Хора като Кубрат Пулев и Григор Димитров са се трудили много и са постигнали много повече от нас като като народ и затова моля имайте уважение към такива хора, макар и да ми е ясно, че поради характерните си български черти няма да ги обичате. Постигнете нещо в сферата, в която работите на нивото, което са те в тяхната и тогава съдете. Ама защо не били първи? Ами ние защо нямаме най-високи доходи в Европейския съюз? Айде погледнете се в огледалото и тогава оплювайте.
  • 17 ПЕРНИК

    30 2 Отговор
    Само като му гледам физиката на Кубрат и е смешен... може ли в този спорт да изглеждаш така смешно... Кличко дето е много по-възрастен и има страхотно подържано тяло,а да не говорим за Джошуа ... Кубрат е слаб на ринга... вижте примерно по заведенията е много силен да се подиграва и тормози персонала и т.н. е ненадминат... ;)
  • 18 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Върбан":

    Ами кой та кара да четеш на твоя език,чети на български.
  • 19 дЖАК

    23 4 Отговор
    Късмет извати Кубрат. Голем срам щеше да е
  • 20 тиквеник

    4 4 Отговор
    Честно да си призная малко съм разочарован от Джошуа,очаквах повече от него в този мач.С нетърпение чакам мач между него и Дионтей Уайлдър,а що се отнася до господин "Андреев" ,без да умаловажавам постигнатото от него малко късно се сети за профи бокса,на тези години където той започна хората вече са спечелили това за което той се бори на вече преклонна възраст за този спорт
  • 21 незнайко

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Варна":

    Това е истинско българско отношение съм статията. БРАВО ! Ако всички мислим като Вас БЪЛГАРИЯ ще просперира !!!
  • 22 Калин ореш бивш катаджия

    7 4 Отговор
    Тоя кобрата е пич като мене ям пия жени по няколко жребец съм на село ги мачкам и ги използвам за боксови круши тренирам от година и скоро ще съм в форма да се боксирам много поздрави от ореш близо до свщов село село
  • 23 Андрей Николов

    11 1 Отговор
    АБЕ какви 4 рунда тоя селския бияч Пульов? Той затова и се отказа, да не влезе в болница, гледайте някой хайлайт в тръбата да видите какъв пердах ядат противниците на Джошуа! :)
  • 24 Ген. Колев, резачът на руски тикви

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Куровед":

    Русофили е мекото име на Путин-цата, нали?
  • 25 Гарфилд

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Марио":

    Смешен си братле ако беше толкова лесно всеки втори щеше да е боксьор ама за да си такъв трябва да имаш сърце така като гледам ти май нямаш сърце за тая работа така че пиши си коментарчетата и не се прави на мъж защото такива като теб са силни само когато спят
  • 26 Банскалия

    2 2 Отговор
    Ти маани ами като говори по телевизията едни ги налага, да видиш едни патриотични, едни подредени, щял да умре за България, да видиш ти... А иначе си е чистак бърсак Стоичков в културно отношение а като боксьор - симид с дупка...
  • 27 Банскалия

    1 0 Отговор
    Най-интересното от срещата Кличко /Пулев беше кментатора. Пуснете видеото и се посмейте.