Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 13:58 846 0

Ако си фен на Наполи оставаш без колан

  • наполи-
  • фенове-
  • забрана-
  • манчестър сити-
  • колани

Ръководството на неаполитанците забрани на феновете да носят колани

Наполи издаде необичайна забрана за феновете, които искат да изгледат на живо утрешния сблъсък от Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Тя се състои в това, че на "Сан Паоло" няма да се допускат хора с... колани. Решението е било взето в резултат на сблъсъци в Манчестър, причинени от ултрасите на Наполи преди двубоя между двата тима на 17 октомври. Тогава група гостуващи хулигани е нахлула в местен пъб, размахвайки колани, използвани като оръжие за нанасяне на телесни повреди. При този инцидент млад привърженик на Сити е получил сериозна контузия на главата, а фен на Наполи бе изпратен в затвора за пет месеца заради атаката.

Наполи има нужда от победа, за да запази шансовете си да продължи напред, тъй като в момента лидерът в Серия "А" има едва три точки след три кръга. Манчестър Сити е с пълен актив до момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА