31 Октомври, 2017 15:31 857 0

Гари Невил сравни Моуриньо с Мейуедър

  • моуриньо-
  • невил-
  • мейуедър-
  • психика-
  • манчестър юнайтед

"Той влиза в мислите на противниците си и затова заслужава уважение", смята легендата на Юнайтед

Бившият бек на Манчестър Юнайтед Гари Невил сравни мениджъра на тима Жозе Моуриньо с един от най-великите боксьори в историята Флойд Мейуедър.

"Маурисио Почетино и Юрген Клоп имат прекрасна репутация на атакуващи треньори, а Моуриньо е малко като Мейуедър. Наричат Флойд "скучен" на моменти, защото използва защитата като оръжие, оставяйки противниците да се бият сами", коментира Невил пред "Скай спортс".

"Преди няколко седмици Клоп показа в мача с Юнайтед, че не иска да се хвърля изцяло за победата, защото чувстваше, че класата на Моуриньо ще го изиграе. Що се отнася до Тотнъм, според мен те не вярваха, че могат да спечелят в събота."

"Моуриньо влиза в главите им и ги кара да се съмняват в собствената си тактика. Това е големият треньор. Затова смятам, че Жозе заслужава по-голям респект. Неговите показатели са невероятни."

"Проблемите на Моуриньо са емоционални - историята на Манчестър Юнайтед и футбола на Пеп Гуардиола. Те му създават малко проблеми", добави Невил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА