1 Ноември, 2017 13:28 663 0

Моуриньо: Не ми се плаща да коментирам

  • моуриньо-
  • коментиране-
  • дузпа-
  • решение-
  • манчестър юнайтед-
  • бенфика

"Аз реших Блинд да изпълни втората дузпа, играчите трябва да ме слушат", каза Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе повече от щастлив след успеха с 2:0 над Бенфика в Шампионска лига. След четвъртата поредна победа в групата португалецът разкри, че лично той е решил Дейли Блинд да изпълни втората дузпа в мача, след като първата бе пропусната от Антони Марсиал.

"Още не сме се класирали. Постигнахме четири победи, но засега и те не са достатъчни, за да сме сигурни за осминафиналите. Трябва ни 1 точка в оставащите два мача. Не мога да не съм щастлив от факта, че направихме цели шест промени в състава и въпреки това победихме. Това са три точки за отбора и повече пари за клуба, защото всяка победа носи премия", коментира Моуриньо.

"Бенфика ни затрудни, но все пак намерихме начин да вкараме два гола и да победим", каза Специалния.

"По-добре другите да коментират играта на отбора, отколкото аз. Плаща ми се да работя и го правя здраво всеки ден. На специалистите пък им се плаща да коментират моята работа, така че нека да го направят", коментира Моуриньо.

"С дузпата на Блинд няма никаква драма. Марсиал изпълни първата и я пропусна, а за втората видях, че Ерера и Лукаку имаха желание да я изпълнят, но аз реших да бъде Блинд. Това е моето решение, играчите трябва да ме слушат. Тренираме, анализираме и винаги се стремя да взимам правилните решения", добави наставникът на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА