Last news in Fakti

1 Ноември, 2017 13:58 1 098 1

Левски се отказва от титлата - ще гони Лига Европа

  • левски-
  • титла-
  • цел-
  • лига европа-
  • роси

"Сините" изостават на цели 11 от Лудогорец

Загубата в Разград отдалечи Левски на 11 точки от лидера в Първа професионална лига Лудогорец и на практика отказа „сините“ от титлата. За италианския треньор Делио Роси спечелването й обаче е по-скоро с пожелателен характер, що се отнася за този сезон. Задачата, която бившият наставник на Лацио е получил от собственика на Левски Спас Русев, не е свързана с постижение в България.

Бизнесменът е поставил пред 56-годишния специалист цел да вкара отбора в групите на Лига Европа. За целта той ще получи ресурс за осъществяване на трансфери през зимния прозорец, за да има време да подготви състав, който може да преодолее съперниците в квалификациите.

Ако квота се спечели чрез триумф в турнира за Купата, това освен първо отличие от 2009 г. ще донесе на „сините“ и един противник по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681

    2 0 Отговор
    Няма купа, няма титла има глуха защита. Дано се подобрят за доброто на бг футбола...