321 0

Попето: Трябваше да бием Севиля

"Играхме добре", заяви халфът на Спартак Москва

Иво Стойнев

Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов изрази разочарованието си от поражението на неговия тим с 1:2 от Севиля в група Е на Шампионската лига. С този резултат спартаковци отстъпиха 2-ото място.

"Разбира се, има разочарование, тъй като до момента ние бяхме на 2-ата позиция в групата. Мисля, че с прекалено голямо уважение играхме срещу Севиля. След почивката започнахме да играем нашия си футбол, имахме моменти. В края на мача всички видяхте как те започнаха да бавят времето".

"Но Севиля е много добър отбор, един от най-добрите. Може би в топ 3 на испанския футбол. В първите 10-15 минути имаше усещането, че ние все още влизаме в мача. Но след почивката смятам, че изглеждахме достойно. Имаше много добра атмосфера. Но за нас беше огромен минус, че нашите фенове ги нямаше на стадиона," каза още Ивелин Попов.

"Гледам на бъдещето с оптимизъм. Добре играхме с Ливърпул, и двата мача със Севиля ги проведохме доста добре. Смятам, че в оставащите два мача можем да вземем максимум точки, оптимист е българският капитан.

Русия


Напиши коментар:


Публикувай