Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 16:29 1 779 0

Роналдо с критики към Флорентино Перес

  • роналдо-
  • перес-
  • критика-
  • трансферна политика-
  • хамес-
  • мората-
  • реал мадрид-
  • тотнъм

"Липсват ни Хамес и Мората", заяви твърдо звездата на Реал

Реал (Мадрид) допусна тежка загуба с 1:3 като гост на тотнъм в шампионската лига, а представянето показа, че клубът се намира в тежка криза. Европейският клубен шампион има само две победи в последните 5 мача във всички турнири.

Голямата звезда Кристиано Роналдо, който вкара гола за "кралете" коментира представянето, както и защо цялостно Реал не изглежда добре.

"Лошо е, защото загубихме, а сме свикнали да побеждаваме. Това е серия. Не е нещо, което искаме, но футболът се променя. Трябва да направим промяна и съм сигурен, че ще го направим. Имаме достатъчно време. Нищо не се случва. Не може винаги да сме добри. Не виждам нещата толкова лошо, трябва да сме уверени", започна Роналдо.

"Всички играчи, които напуснаха през лятото, ни правеха по-силни. Не е извинение, но играчи като Пепе, Хамес, Мората ни правеха по-силни. Момчетата са бъдещето, но те са млади, а опитът е важен", допълни Роналдо.

„Щом не печелиш, хората търсят причините. Аз казвам и заставам зад думите си, че имам вяра в отбора. Не знам какво искате да кажете с това понятие криза. Хората бързо забравят хубавото. Криза в никакъв случай. Може да загубим три или четири мача, но криза – никога. Не бива да забравяме какво направихме", продължи португалецът.

„Имам още 4 години от контракта си. Това ме удовлетворява. Нямам нужда от никакви подобрения“, завърши Кристиано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА