Last news in Fakti

4 Ноември, 2017 12:58 2 062 0

Патрис Евра ритна фен в лицето (ВИДЕО)

  • евра-
  • ритник-
  • фен-
  • марсилия-
  • лига европа-
  • виктория гимараеш

Сравниха французина с изцепката на Ерик Кантона

Защитникът на Олимпик Марсилия – Патрис Евра, се забърка в скандал преди мача от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа срещу Виктория Гимараеш, загубен от французите с 0:1.

По време на загрявката опитният бранител беше непрестанно обиждан от феновете на собствения си отбор и в един момент нервните му не издържаха. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Ювентус отиде да се разправя, последва размяна на обиди, след което Евра удари един от привържениците.

Французинът веднага получи директен червен картон, но това не повлия на Марсилия, защото беше записан сред резервните футболисти. Медиите в Европа пък веднага направиха паралел с Ерик Кантона, който през 1995 г. с кунг фу ритник удари в гърдите запалянко на Кристъл Палас.

Иначе загубата в Португалия остави Марсилия на 2-ро място в група "I" на Лига Европа с 6 точки. Лидер е Ред Бул Залцбург с 8 т., докато Гимараеш и Коняспор са с по 4 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА