3 Ноември, 2017 13:56 1 811 3

Неймар се скара и с треньора на ПСЖ

  • неймар-
  • караница-
  • емери-
  • псж

Бразилецът продължава да е трън в очите на всички в парижкия клуб

Най-скъпият футболист в историята на футбола Неймар не е в най-добри отношения с наставника на Пари Сен Жермен Унай Емери, пише френският Le Parisien. Според източници на изданието връзката между тях е все по-напрегната и бразилският феномен не е съгласен с някои действия на треньора. На Ней не му харесва отношението на специалиста към него.

Бившият играч на Барселона иска да е третиран и уважаван като суперзвезда, а не като обикновен футболист. Първата спънка в комуникацията между двамата се появи след конфликта между Неймар и Единсон Кавани. Тогава баският наставник не се намеси в полза на бразилеца, а счете двамата като равнопоставени.

Междувременно стана ясно, че Ней може да пропусне съботния мач на ПСЖ с Анже поради мускулни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    9 0 Отговор
    Така е като копуваш м....л ще им търпиш и номерата!!!
  • 2 148

    6 0 Отговор
    Кух бразилски ром!

    Коментиран от #3

  • 3 ГГГГГ

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "148":

    Ром е напитка, а това си е чистокръвен м....л/циганин