Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 14:32 1 656 0

Санти Касорла можел да загуби крака си

  • касорла-
  • арсенал-
  • ампутация-
  • гангрена

Испанецът е щастлив, че може да ходи, очаква се да играе отново през 2018-та

Халфът на Арсенал Санти Касорла разкри, че кракът му едва не е бил ампутиран заради гангрена. В момента испанецът се възстановява от поредна контузия в кариерата си и няма да играе поне до края на декември.

В интервю за Marca 32-годишният полузащитник разкри, че в един момент е бил изправен пред сериозно изпитание заради инфекция. Лекарите сериозно обмисляли дали да се стигне до ампутация, но за радост всичко завършило с щастлив край. "Много съм радостен, че мога да ходя", добави Касорла.

"Още не е започнал да тренира с общата група. Преди това трябва да запише няколко мача за резервния отбор. Ако всичко върви добре, ще разчитаме на него след Коледа", заяви мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер.

Касорла не е играл повече от година, когато получи травма в мач срещу Лудогорец в Шампионска лига. Той скъса ахилес и връщането му на терена се отлагаше няколко пъти. Полузащитникът носи екипа на Арсенал от 2012 г., когато беше привлечен от Малага срещу 10 милиона паунда.

За този период Касорла има 129 мача във Висшата лига с 25 гола и по два пъти спечели ФА Къп и Къмюнити шийлд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА