Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 14:58 4 907 8

Стоичков аут от Залата на славата

  • стоичков-
  • зала на славата-
  • мексико-
  • война-
  • пачука

Камата пада жертва на война между телевизия „Унивижън“ и мексиканския Пачука

Христо Стоичков може да не попадне в Залата на славата на футбола в Мексико. Очакваше се легендарният българин да бъде приет през тази година, но това няма да се случи заради интриги, пишат мексиканските медии.

Работата на Камата в мексиканска телевизия е причината Стоичков да остане извън Залата на славата, пише „Медио Темпо“. Домакинът на събитието – мексиканският Пачука, е в открита война с електронната медия.

Клубът твърди, че е ощетен при разпределението на парите от телевизионните права и гласно изрази огромното си недоволство срещу решение на телевизията да насрочи негов мач за Купата на Мексико само часове след важна битка в една от континенталните надпревари.

На церемонията по приемане в Залата на славата, която ще е проведе през следващата седмица, ще бъдат приети 30 заслужили футболисти и треньори, като сред тях ще е и Пеп Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зико

    17 7 Отговор
    И там го разкриха харманлийския цървул!!
  • 2 гост 1

    6 8 Отговор
    Ти пък си по-хубав ! Не го познаваш, не си разговарял с него, не сте приятели не сте яли пили или делили нещо с него....???...и по какъв критерий го прецени и оцени и то точно като старобългарска народна обувка....хм много ми е чудно ?!?!
  • 3 765

    8 4 Отговор
    а ти пък -КОЙ СИ...........ял си пил си със него .а може и друго да сте правили-най малкото -целувули сте се прегръщали сте се -а може и друго да сте правили.писна ми -да го лансират този харманлииски б....к
  • 4 гост 1

    6 2 Отговор
    Не, не съм ял нито пил и затова не оценявам хората които не познавам лично, било него или някой друг ! Чудно ми е защо и как другите го правят и дали случайно после не им става по-леко и да заспиват по-бързо... че, и мен ма гони едно безсъние !!!
  • 5 Камата

    0 2 Отговор
    Кухорогите говеда ще се спукат от яд, че никога не са имали и никога няма да имат фитболист, като Стоичков.
    Вземете постигнете 1/100 от това, което той е постигнал и тогава, ако имате смелост плюйте! В противен случай сте просто едни тролове.
  • 6 Тежкия

    1 1 Отговор
    Х. Стоичков го знае цялото земно кълбо!Нас ни знаят само съучениците и съседите.

    Коментиран от #7

  • 7 Камата от село

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тежкия":

    Ами точно затова. Като те знае целия свят трябва да си наясно каква визия трябва да имаш. А не като сере вентилатора да пръска по целия свят. Това е разликата между известен прост човек и известен хай левъл персона.
  • 8 волен сидеров

    0 2 Отговор
    Щ о се занимавате със Стоичков -не можете да му стъпите само на едното м.до.