Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 01:00 1 352 0

Емре Джан "реже" наред, защото иска в Сити

  • джан-
  • ливърпул-
  • договор-
  • ювентус-
  • манчестър сити

Германският национал иска да работи с Пеп Гуардиола

Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан по всяка вероятност ще отреже Ювентус, за да премине в Манчестър Сити, твърди "Дейли Стар". Германският национал има договор с "мърсисайдци" до края на сезона и през зимата ще може да парафира предварителен контракт, с който и да е отбор, който да влезе в сила от лятото.

Той не иска да се обвързва с нов договор, с настоящия си клуб, и очевидно Юрген Клоп се е примирил с това.

Очакваше се Джан да акостира в Ювентус след края на сезона като свободен агент, но в крайна сметка вероятно ще настъпи обрат и той ще премине в Манчестър Сити. Пеп Гуардиола изключително много харесва германския национал и е готов на всичко, за да го вземе в редиците си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА