Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 10:58 830 1

Борисов: Базата на ЦСКА си е на ЦСКА

  • борисов-
  • цска-
  • база-
  • българска армия

"Отборът им върви много добре в шампионата", заяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов заяви, че базата на ЦСКА си остава за клуба и за нищо друго не може да се използва. Борисов коментира темата за предстоящия търг за стадион Българска армия и базата в Панчарево по време на официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" (бивша Фестивална) в София.

"В отношенията на феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА, и за нищо друго не може да се използва. Вървят много добре в шампионата, това, което ние трябваше да осигурим, е спокойствие и възможности да се развива клубът", каза Борисов и допълни, че отборът им върви повече от добре.

В отговор на журналистически коментар: "те май са два", Борисов каза, че ЦСКА е клуб, който може да поддържа и три, и четири отбора винаги.

По думите му ЦСКА навремето е имал отбори, в които всичките са били национали и резервите им също.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъъ

    3 0 Отговор
    Мъдра мисъл: "Когато човек е гладен значи му се яде".Б.Б.