15 Ноември, 2017 01:00 1 807 2

Роналдо пак се нацупи на Реал Мадрид

  • роналдо-
  • цупене-
  • сърдене-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • недооценяване

Португалският национал е уведомил Перес, че иска да напуска

Поредна сага около бъдещето на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид разбуни духовете на "Сантяго Бернабеу". Според предаването по испанската телевизия MEGA TV – El Chiringuito, четирикратният носител на Златната топка, е обявил на президента на "кралския клуб" Флорентино Перес твърдото си намерение да напусне края на сезона.

Причината за това са непрестанните информации, че европейският клубен шампион възнамерява да се подсили с една от звездите на ПСЖ Неймар или Килиан Мбапе.

Те са накарали португалският национал да се почувства недооценен в Реал, заради което е взел решение да продължи кариерата си на друго място. Желанието на Перес е Роналдо да остане в Реал поне до края на договора си – 2021 година, и за целта му е предложил да преподпише с подобрени лични условия.

Кристиано обаче категорично отказал, защото е непоколебим в решението си. Наскоро самият той заяви, че ново споразумение не му е нужно, с което наля допълнително масло в огъня.

Припомняме ви, че испанските медии от години спекулират с раздяла между двете страни, но въпреки това звездата продължава да води Реал към трофеи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МСМ

    11 5 Отговор
    Тоя па все се чувства недооценен.Дават му златни топки по инерция.Заплатата му —като на средноголям град бюджета.Егоизма му— до небесата.И все му нещо криво.Перес ,ако го продаде ще направи умна постъпка и добра сделка.
  • 2 павето

    0 0 Отговор
    каунь