426 1

Хубчев: Приказките свършиха работа

"Няма смисъл да се сещаме за миналите квалификации", заяви селекционерът

Иво Стойнев

Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев не скри задоволството си от победата над Саудитска Арабия с 1:0 и представянето на тима, в последната среща за годината.

Той похвали играчите за сериозното отношение, както и за себераздаването. "Разговорите, които имахме, най-после бяха възприети изцяло и това си личеше на терена по време на мача. Полезна проверка за нас и сериозно изиграна от всички. Отношението бе такова през целия лагер и за радост успяхме да го пренесем и на терена този път, защото преди невинаги успявахме. Исках да затвърдим някои от нещата, които бяхме постигнали".

"Във футбола самочувствието трябва да е постоянна величина, а понякога ние бързо го губим или придобиваме. Получи се много добра проверка, но някои не са в отлична физическа кондиция. Имахме някои пропуски от статични положения, но нямахме толкова добра информация за съперника. Когато знаем кой къде играе не се получават подобни неща".

Хубчев обясни, че вече не иска да се сеща за пропуснатите шансове в квалификациите за Мондиал 2018, тъй като това няма да доведе до нищо позитивно. "Няма смисъл да се сещаме за миналите квалификации, защото това няма да доведе до нищо. Не са това играчите за следващите квалификации, макар че основната група се знае. Дано става още по-голям кръга за избор на играчи. Всички тренираха страшно мотивирано. Опитваме се да наблюдаваме максимално мачове на момчетата и трябва да сме концентрирани в работата си за бъдещето", завърши селекционерът.

Португалия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • дааааааааа
    Отговор
    1 12:25  15.11.17
    Боже, боже, доживяхме да се хвалим с победа над арабите.

Напиши коментар:


Публикувай